Kaksi psykoterapeutin vakinaista paikkaa terapeuttisessa vauvaperhetyössä

10.11.2019

Haemme kahta psykoterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen terapeuttiseen vauvaperhetyöhön.

Työhösi kuuluu asiakastyö erityistä tukea tarvitsevien vauvaperheiden ja lasta odottavien perheiden kanssa monimuotoisin psykoterapeuttisin menetelmin (vuorovaikutussuhteen psykoterapia, ohjaus, neuvonta, arviointi ja psykoterapeuttinen tuki) sekä asiakastyöhön liittyvä yhteistyö lähialojen kanssa. 

Terapeuttisen vauvaperhetyön psykoterapeuttina annat varhaiseen vuorovaikutukseen liittyvää asiantuntija-apua perustasolla vauvaperheiden kanssa työskenteleville yhteistyökumppaneille ja osallistut tarvittaessa varhaisen vuorovaikutuksen asiantuntemusta edellyttäviin työryhmiin. Työhösi kuuluu myös jatkuva työn sisällöllinen kehittäminen. 

Tehtävä täytetään 7.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Suomessa laillistetun psykologian maisterin tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai Suomessa laillistetun lasten- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi edellytetään soveltuvaa erityistason psykoterapiakoulutusta sekä Valviran myöntämää oikeutta käyttää psykoterapeutti ammattinimikettä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme:
Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa

Luemme eduksi:
Kokemuksen psykoterapeuttisesta vauvaperhetyöstä

Haku päättyy 22.11.2019