Yhdistyksen tarkoitus

Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia ry:n tarkoituksena on edistää ja tukea varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiaa Suomessa, järjestää siihen liittyvää koulutusta ja mahdollistaa jäseniensä verkostoitumista. Tätä varten yhdistys tarjoaa jäsenilleen nettisivuston, päivitetyt yhteystiedot ja säännöllistä koulutustoimintaa.

Yhdistys pyrkii myös tekemään varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiaa ja sen käytänteitä tunnetuksi tiedottamalla ja muulla vaikuttamistoiminnalla. Lue lisää täältä.

Ajankohtaisia uutisia

Jäsenyys kannattaa!

Yhdistyksen jäsenenä pääset verkostoitumaan muiden varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeuttien kanssa, osallistumaan yhdistyksen järjestämiin jäsen- ja koulutustilaisuuksiin, yhdistyksen vuosikokoukseen sekä vaikuttamaan alan tunnettuuteen. Löydät liittymislomakkeen täältä.

Tule mukaan yhdistystoimintaan - on tärkeää, että liitymme yhteen!

Minkälaista toimintaa toivot yhdistykseltä? Vastaa kyselyymme!

Olen kiinnostunut
Oletko jäsen vai harkitsetko vasta? *

Ylätunnisteen kuva: Unsplash/Day