Juhlaseminaari siirtyy 13. - 14.5.22

29.12.2021


VUOROVAIKUTUS VALOKEILASSA – JUHLASEMINAARI SIIRTYY TOUKOKUULLE 2022

Vaikeutuneen epidemiatilanteen ja siihen liittyvien rajoitusten vuoksi olemme varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapiayhdistyksen hallituksessa tehneet päätöksen siirtää juhlaseminaarin ajankohtaa. Näin pyrimme mahdollistamaan paikanpäällä osallistumisen mahdollisimman monelle. Tämä on myös juhlapuhujiemme toive.

Juhlaseminaarin uusi ajankohta on 13.- 14.5.2022. Ohjelma pysynee samana, aivan pieniä muutoksia voimme joutua tekemään lähinnä lauantai-iltapäivää koskien. Puhujat pysyvät ohjelman mukaisina, samoin seminaarin paikka. Säilytämme edelleen mahdollisuuden osallistumiseen etäyhteyksillä.

Toivomme sydämestämme, että suhtaudutte näin nopealla aikataululla tehtyyn muutokseen ymmärtäväisesti, ja että teidän on mahdollista osallistua juhlaseminaariin toukokuussa joko paikanpäällä tai etäyhteyksin. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole mahdollinen, hyvitämme luonnollisesti jo maksetut osallistumismaksut ja otamme peruutuksia vastaan (olethan tässä tapauksessa yhteydessä: satu.lindfors@outlook.com).

Lue lisää seminaarista täältä